BAS TUINEN

  • Aanleg
  • Onderhoud
  • Ontwerp
  • Advies
  • Renovatie
  • Bestrating
  • Bestrijding

CONTACT

BAS TUINEN

Bas Stolwijk

Brouwerijstraat 1

4845 CL Wagenberg

T. 06 29030538

E. info@bastuinen.nl

 

Hovenier Etten-Leur

Aanleg en onderhoud

 

Om te kunnen blijven genieten van uw tuin en haar waarde te laten behouden, dient zij goed te worden onderhouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANLEG EN TUINONDERHOUD ETTEN-LEUR

 

Bent u op zoek naar een bedrijf in aanleg en tuinonderhoud te Etten-Leur en kunt u professionele hulp gebruiken bij het onderhoud voor uw tuin? BAS TUINEN heeft voor iedereen een geschikte oplossing. Wilt u de gehele tuin laten onderhouden dan ben u bij BAS TUINEN aan het goede adres.

 

Wanneer u zelf zo nu en dan ook graag in de tuin werkzaam bent kan BAS TUINEN het werk ook gedeeltelijk overnemen. In overleg kunnen we tot het beste overzicht van de mogelijkheden van tuinonderhoud in de omgeving van Etten-Leur komen. U kunt zich geheel vrijblijvend oriƫnteren en alle mogelijkheden zorgvuldig afwegen.

 

BAS TUINEN verzorgt alle soorten tuinonderhoud rondom Etten-Leur. Wij hebben allerlei soorten technieken in huis en verzorgen ook aanleg. Bewezen deskundigheid om met onze tuinonderhoud ook inwoners van Etten-Leur tot onze klanten te kunnen rekenen.

 

BAS TUINEN zorgt voor een goede conditie van uw tuin door middel van een reguliere of jaarlijkse verzorgingsbeurt of op basis van een onderhoudscontract (tegen een vaste prijs) in Etten-Leur. Zo geniet u van uw tuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben!

 

Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken en de mogelijkheden door te nemen. Met veel plezier en geheel vrijblijvend maken wij voor u een voorstel op maat!